Ποιοι Είμαστε

Τον Απρίλιο του 2008 μια παρέα ανθρώπων με κοινό γνώρισμα την αγάπη 

και το μεράκι για το βιβλίο, δημιουργήσαμε τις «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣ».Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε στο αναγνωστικό κοινό καλαίσθητες εκδόσεις 

και βιβλία με ποιοτικό περιεχόμενο που θα συγκινούν, θα εμπνέουν, 

θα προσφέρουν γνώση και θα προωθούν θετικά μηνύματα.

 

Έφη Λάζου

Η Έφη Λάζου γεννήθηκε το 1964 στην Κατερίνη και γύρισε αρκετά όμορφα μέρη στην Ελλάδα μέχρι να καταλήξει, 16 χρονών, σε κάποια απρόσωπη γειτονιά της Αθήνας. Έζησε πολύ ωραίες στιγμές στα ιστορικά σκαλιά του κτιρίου της Νομικής, όταν φοιτούσε στο Οικονομικό της Τμήμα. Η ανθρώπινη όμως επαφή, έστω και μέσα από τις δημόσιες σχέσεις και τις πωλήσεις, αποδείχτηκαν έως και σήμερα πολύ πιο ελκυστικές από τους αυστηρούς αριθμούς των οικονομικών επιστημών. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται με το βιβλιοπωλείο ΛΩΤΟΣ, στο Μαρούσι, και προσφάτως με τις εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ. Είναι παντρεμένη και έχει δύο υπέροχα παιδιά. Ονειρεύεται και προσπαθεί για έναν κόσμο πιο χαρούμενο, πιο πνευματικό, πιο δίκαιο.


Στάμος Στίνης

Ο Στάμος Στίνης είναι ο ιδρυτής και μέχρι χθεςσυνιδιοκτήτης των εκδόσεων Έσοπτρον και των περιοδικών Τρίτο Μάτι και Hellenic Nexus.Επιπλέον, είναι πτυχιούχος Φυσικός με master στα Ηλεκτρονικά, Ομοιοπαθητικός και Ολιστικόςθεραπευτής, καθώς και Πνευματικός Δάσκαλος, επικεφαλής του Πανελληνίου Δικτύου Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ.), το οποίο πραγματοποιεί πολλέςκαι σημαντικές δραστηριότητες.Έχει εντρυφήσει -τόσο πρακτικά όσο καιθεωρητικά- για πάνω από τρεις δεκαετίες στους τομείς της Ψυχολογίας, τηςΑυτογνωσίας, του Εσωτερισμού, της Πνευματικότητας, της Ολιστικής Θεραπευτικήςκαι της Κοινωνικής Προσφοράς.