Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός Προϊόντος: 978-960-98547-4-0
 • «Ήδη από το πρώτο του μυθιστόρημα ο Γιάννης Κωνσταντάτος απέδειξε ότι μπορεί να γράφει δυνατά και επίκαιρα βιβλία. Η πραγματική ζωή κυριαρχεί, ακόμη και όταν οι ήρωές του είναι φανταστικοί. Πολύ περισσότερο τώρα, που η ιστορία του είναι αληθινή. Πολύ περισσότερο τώρα, που βρισκόμαστε όλοι… Απέναντι στο Πεπρωμένο!»

  Σοφία Βούλτεψη
  δημοσιογράφος, π. βουλευτής

  Λίγα λόγια για το βιβλίο

  Η Κάκια Φιοραβάντε, μια ανυπόταχτη και μαχητική γυναίκα, σε όλη τη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής της έχει την αίσθηση ότι μία αόρατη δύναμη τη φέρνει αντιμέτωπη με ένα σκληρό πεπρωμένο.

  Ένας πατέρας που δεν τον γνώρισε ποτέ και μια μητέρα που χάθηκε πρόωρα στη δίνη του πολέμου αποτέλεσαν την αρχή της τραγικής της πορείας, που ξεκινά από τη γερμανική κατοχή και τον εμφύλιο, περνάει από τη δικτατορία και τα κολαστήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ, για να βρει τελικά την αληθινή της ταυτότητα, συναντώντας τον άνθρωπο που σημάδεψε την ύπαρξή της.

  Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που αντιμετώπισε αλύγιστη τη στέρηση και τον πόνο, ανοίγοντας τον δικό της δρόμο προς την κοινωνική καταξίωση, τον αληθινό έρωτα και την ανιδιοτελή προσφορά.

  Μια ανώνυμη αλλά αυθεντική γυναίκα απ’ αυτές που κρατάνε σιωπηλά τον κόσμο μας όρθιο.

  Έγραψαν

  «Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που ταξιδεύει τον αναγνώστη μέσα από τα πάθη και τους πόθους μιας γυναίκας η οποία, από τη στιγμή που γεννήθηκε, βρέθηκε απέναντι στο πεπρωμένο της. Ένα βιβλίο - ύμνος για την αυτοθυσία και την ανιδιοτέλεια».

  Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς
  Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Δορυφορικών Οργανισμών

  Αναλυτικά
  Σελίδες312
  Σχήμα14 X 21

  Γράψτε μια αξιολόγηση

  Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
      Κακή           Καλή • 16,66€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 16,66€