Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ!

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΩ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΩ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός Προϊόντος: 978-618-5093-47-1
 • Το ταξίδι ξεκινάει.....

  Ένα αλλιώτικο ταξίδι με καπετάνιους δύο παιδιά, τον Οδυσσέα και την Καλυψώ. Οι ήρωες θα μας πιάσουν από το χέρι και θα μας ταξιδέψουν στην Θήρα την εποχή του Χαλκού. Η μαγική μηλιά, η σοφή μηλιά, θα βοηθήσει σε αυτό.

  Μέσα από τα μάτια των παιδιών και από διαλόγους απλούς, καθημερινούς και συνάμα ολοζώντανους, θα δούμε να ξεδιπλώνεται όλος ο Κυκλαδικός πολιτισμός, η καθημερινή ζωή των κατοίκων του νησιού, το λιμάνι, τα εργαστήρια. Όλα φαντάζουν οικεία και οι εικόνες είναι γρήγορες, καθαρές, παραστατικές, με ζωντάνια, όπως θέλουν και αγαπούν τα παιδιά. Νομίζει κανείς πως θα ακούσει την μπουρού να ανακοινώνει την είσοδο του καραβιού στο λιμάνι...

  Ένας μακρινός πολιτισμός, που ο Οδυσσέας και η Καλυψώ θα μας τον ζωντανέψουν, θα μας μάθουν ιστορικές αλήθειες και στο τέλος θα μας κάνουν να τον αγαπήσουμε.

   

  Η εικονογράφηση είναι εμπνευσμένη από το κείμενο, με σεβασμό στο παιδί, με μία παιδικότητα που βγαίνει από τους διαλόγους των ηρώων. Ο Οδυσσέας με το αθώο μα διαπεραστικό βλέμμα και η Καλυψώ με τη γλυκύτητά της γίνονται αγαπημένοι ήρωες των παιδιών.

  Αναλυτικά
  Σελίδες32
  Σχήμα17 Χ 25

  Γράψτε μια αξιολόγηση

  Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
      Κακή           Καλή • 10,00€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 10,00€