Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ!

Αυτο-έκδοση

Συνεργασία για Αυτο-έκδοση ή Αυτο-χρηματοδότηση

Οι εκδόσεις Ιβίσκος αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα να υλοποιήσουν την έκδοση του Έργου σας, και εγγυώνται την τέλεια ποιότητα της έκδοσης -αναλαμβάνοντας υπεύθυνα την όλη διαδικασία, από τη διόρθωση και γλωσσική επιμέλεια του κειμένου, μέχρι την σελιδοποίηση, εκτύπωση και βιβλιοδεσία- στις χαμηλότερες τιμές της ελληνικής αγοράς.

Η συνεργασία με τις εκδόσεις Ιβίσκος μπορεί να γίνει με δύο μορφές:

1. Αυτο-χρηματοδότηση. Η έκδοση χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το συγγραφέα, το βιβλίο φέρει το λογότυπο των εκδόσεων Ιβίσκος (με την προϋπόθεση ότι πληροί κάποια απαραίτητα στάνταρ ποιότητας και θεματολογίας) και διακινείται πανελλαδικά από τις εκδόσεις Ιβίσκος, οι οποίες προβαίνουν παράλληλα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προώθησής του (δωροθεσίες σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, google ads, ανακοινώσεις σε σχετικά μπλογκς και ιστοσελίδες, ηλεκτρονική αποστολή δελτίων τύπου σε 1500 βιβλιοπωλεία πανελλαδικά, 500 τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε επιλεγμένη λίστα 20.000 αναγνωστών). Ο συγγραφέας υπογράφει συμφωνητικό συνεργασίας με τις εκδόσεις Ιβίσκος, βάσει του οποίου λαμβάνει συγγραφικά δικαιώματα από τις πωλήσεις του Έργου του. 

2. Αυτο-έκδοση. Η έκδοση χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το συγγραφέα, φέρει λογότυπο δικής του επιλογής και διακινείται από τον ίδιο σε πανελλαδική βάση. Στην περίπτωση αυτή, οι εκδόσεις μας του παρέχουν υπεύθυνα όλη την απαραίτητη καθοδήγηση και πληροφόρηση σχετικά με τη διακίνηση του βιβλίου του.

Οι ενδιαφερόμενοι συγγραφείς-δημιουργοί μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sp@iviskospublications.gr

Τα έργα μπορούν να αποστέλλονται για αξιολόγηση σε ηλεκτρονική μορφή στην παραπάνω διεύθυνση, αφού πρώτα έχει κατοχυρωθεί η πνευματική τους ιδιοκτησία, ή σε έντυπη μορφή στην ταχυδρομική διεύθυνση:

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣ
Αγίου Νικολάου 8
Μαρούσι 15122

Χειρόγραφα ή δακτυλόγραφα δεν επιστρέφονται.